De firma AME-SECURITY is een beveiligingsonderneming met als hoofdactiviteit het installeren van alarm- en toegangscontrolesystemen al dan niet gecombineerd met camerabewaking.

Tevens zijn wij ook bedrijvig in het plaatsen van branddetectiesystemen, video-parlofonie, brandkasten, kortom alles wat te maken heeft met het elektronisch beveiligen van uw woning, winkel, bedrijf of eigendom.

De reputatie die wij sinds 1988 hebben opgebouwd danken wij vooral aan onze professionele aanpak, ons specifiek opgeleid personeel en onze 24/24u nazorg.

AME-SECURITY geniet erkenning van het ministerie van Binnenlandse Zaken onder n░ 20 0150 19

AME-SECURITY genietde INCERT erkenning onder het n░ B-1603 dwz dat de installateur enkel met INCERT erkende materialen werkt en garant staat voor kwaliteit en correcte plaatsing. Wij leveren dan ook bij iedere installatie een gelijkvormigheidsattest.

AME-SECURITY geniet ook het AIA-label dwz dat het beveiligingssysteem met de grootste zorg ontworpen en ge´nstalleerd is.

AME-SECURITY biedt tot 5-jaar omnium garantie dankzij een strenge selectie van onze producten.

Vanzelfsprekend kan u rekenen op de nodige discretie. Onze nauwkeurig afgestelde systemen worden gebruiksvriendelijk gehouden en aangepast aan de gewoontes van de klant.