Een elektronisch inbraaksignaleringssysteem - ook dikwijls alarmsysteem genoemd - mag nooit los gezien worden van enerzijds bouwkundige beveiliging (zoals degelijke sloten en inbraakwerend glas) en anderzijds organisatorische maatregelen (zoals het sluiten van ramen, deuren en het tuinhuisje waar meestal bruikbaar inbreekmateriaal te vinden is).


Veelgebruikte taktieken

Een inbraakdetectiesysteem meldt een inbraak of inbraakpoging nadat de bouwkundige of organistorische maatregelen worden doorbroken.
Gecentraliseerde signalering en alarmering beperkt de tijd die de inbreker nodig heeft om zijn buit te verzamelen; hierdoor wordt de schade tot een minimum herleid.
Indien de interventie snel genoeg gebeurt, wordt de schade nog meer beperkt en bestaat de kans dat de inbreker betrapt en ingerekend wordt.
Vandaar dat naast de melding via lokale sirenes, de centrale die wij u voorstellen standaard uitgerust is met een digitale telefoonkiezer. Zo kunnen derden (familie, kenissen, politie en rijkswacht of privé-interventieploeg) via een 24 uur bemande alarmmeldcentrale onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van de inbraak en zal de interventietijd tot een minimum worden herleid.


Ook U beveiligt zich best optimaal tegen inbraak en diefstal

Een belangrijke parameter bij de keuze van uw beveiligingssysteem is de verhandelbaarheid van uw goederen. Producten of voorwerpen die gemakkelijk doorverkocht kunnen worden lopen immers meer risico te worden gestolen en vereisen dus ook een betere beveiliging. Tijdens de conceptie van de installatie wordt eveneens rekening gehouden met het risico op hold-up of home-jacking. Een degelijke materialenkennis tenslotte is een must voor de goede werking van uw beveiligingssysteem. Kortom: u hebt er alle belang bij in zee te gaan met ervaren deskundigen in deze uiterst gespecialiseerde materie. AME Security is uw partner hiervoor.
     Lees meer
wat_te_doen_om_veiliger_te_wonen.doc
(22 kbytes)

easy_series_inbraakdetectie.doc
(41 kbytes)


Producten
Centrales
De meeste alarmsystemen worden in of...

Draadloze detectie
Nieuwe generatie Easy Series V2 brengt...

Detectoren
Ga ook naar onze nieuwe generatie detectoren ...

NIEUW: De intelligentste en eenvoudigste inbraakbeveiliging - NU ook met betrouwbare draadloze detectie
Het Easy Series inbraakdetectiesysteem is...