SIEMENS

Siemens Sistore AX voor digitale beeldopslag nu met live beeldkwaliteit

Siemens Building Technologies heeft de Sistore AX voor digitale beeldopslag uitgebreid met twee nieuwe modellen. De uitbreiding betreft een 9 en een 16 kanaals uitvoering met 250 Gb opslagcapaciteit. Gebruikers beschikken met de nieuwe AX modellen over een (bijna) live beeldkwaliteit, een digitale zoom en ingebouwde archivering. De Sistore AX kenmerkt zich door een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Dankzij de opnamesnelheid van 200 beelden per seconde biedt de Sistore AX de gebruiker nu een (bijna) live beeldkwaliteit. En met de ingebouwde CD-drive kan men op eenvoudige manier beelden archiveren. Nieuw is ook dat geluidsopnamen nu via vier kanalen mogelijk zijn. Bij de bestaande 4 kanaals uitvoering (die naast de nieuwe 9 en 16 kanaal versies gewoon leverbaar blijft) is de opslagcapaciteit anderhalf maal vergroot tot 120 Gb.

Alle varianten van de Sistore AX hebben een ‘slim’ design en men kan ze zowel lokaal als op afstand via een modem of netwerk bedienen. Gelijktijdig kan de gebruiker 16 (opgenomen) beelden van verschillende apparaten op één bedienplek, een PC, bekijken. Maar men kan de AX ook gelijktijdig vanuit twee bedienplekken benaderen. Als optie is een bedienconsole verkrijgbaar met een geïntegreerd LCD-display en een joystick.

De Sistore AX beschikt, net zoals de Sistore MX, over een interface met het geavanceerde Siemens toegangscontrolesysteem SiPass. Hierdoor is het mogelijk om aan elke gebeurtenis binnen SiPass een opname van een aantal beelden te verbinden en deze aan de hand van de gebeurtenis terug te zien. Daarnaast is er een POS (Point Of Sales)-interface, bijvoorbeeld voor extra opname van kassa- of tankgegevens.

Terug naar vorige pagina
       
sistore_ax4_nl.pdf
sistore-axbrochure_e.pdf