Camera's zijn niet zondermeer onder de noemer 'beveiliging' te plaatsen. Het zijn bewakingssystemen die ons zicht verruimen. Ze worden dan ook voornamelijk gebruikt om plaatsen, personen, terreinen en ruimten te observeren.

CCTV Camerabewaking

CCTV staat voor closed circuit TV, en is een systeem dat controleert en registreert welke personen zich toegang verschaffen, of verschaft hebben, tot uw woning of interne lokaties.
Een camerabewakingssysteem kan worden beschouwd als onderdeel van het gehele inbraak-detectiesysteem.
Het werkt dissuasief en kan aangewend worden om bewijzen te leveren.

De systeemopbouw van CCTV bestaat uit vier delen:

1. De camera's, de ogen van uw bewakingssysteem.
Het aanbod van de verschillende camera's is zeer uitgebreid. Zo kan men opteren voor een eenvoudige zwart-wit camera of voor een vanop afstand beweegbare speed-dome kleurencamera met zoomlens. Wij gaan na welke opstelling het meest geschikt is voor het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen.

2. De schakelapparatuur
Wanneer uw bewakingsinstallatie is uitgerust met meer dan 1 camera maken we gebruik van schakelapparatuur die elke camera één voor één in beeld brengt (switcher). U kan ook opteren voor matrixes die volledige routines kunnen aflopen voor opname en/of weergave. Handig zijn ook onze Quad-eenheden die 4,9,16 of meer camera's in één beeld weergeven.

3. Opname- en weergave-apparatuur.
Hier worden alle gegevens bewaard op harde schijven. De beelden kunnen vervolgens lokaal of via een LAN-aansluiting over een netwerk worden opgevraagd (zowel LIVE als PLAYBACK).
Deze beelden kunnen eveneens eenvoudig op uw TV-toestel worden weergegeven.
Door aansluiting van de digitale recorder op het internet, is het mogelijk om de beelden wereldwijd te raadplegen.
Het aantal beschikbare ingangen op een recorder gaat van een 1-kanaalsrecorder tot 16 kanalen op één en hetzelfde toestel.

4. Doorseining - Telemetrie
Als de lokatie die u wil bewaken niet aan uw woning grenst kiest u best voor deze oplossing.
De beelden kunnen dan op een eenvoudige manier doorgestuurd worden van de ene plaats naar de andere. Hierdoor kan u een aardige besparing realiseren inzake bekabeling.
     Lees meer
diar700_lcd_r0806_e.pdf
(179 kbytes)


Producten
Camera's


Digitale opname
Divar2 digitale opname met DVD Het...

SIEMENS
Siemens Sistore AX voor digitale beeldopslag...

ECO 4
ECO 4: 4 camera's - 25 b/sec - RM - 40 GB met...

BOSCH
Camerabewaking in gesloten kring. Deze...