Waarom een toegangscontrolesysteem plaatsen?

Elektronisch toegangsbeheer is een must voor elke onderneming. Personen die geen reden hebben om binnen te zijn moeten immers de toegang ontzegd worden tot uw onderneming.
De Sleutel?
Dit is geen oplossing.
Ten eerste laat het gebruik van sleutels geen sporen na van wie waar en wanneer is binnen geweest (er is geen historiek) en ten tweede kan hij makkelijk gekopieerd worden, voor welke twijfelachtige bedoeling dan ook. Een elektronisch systeem met een uniek herkenningspunt en waarbij de gegevens in een databank opgeslagen kunnen worden, is de enige doeltreffende oplossing.

De werking van een toegangscontrolesysteem:

Elektronische toegangscontrole controleert en registreert met een plaats- en/of tijdsristrictie welke personen zich toegang kunnen verschaffen tot een gebouw of gedeelte van een gebouw.
Een dergelijk controlesysteem maakt deel uit van de organisatorische maatregelen van een inbraak-detectiesysteem.

We onderscheiden hierbij een stand-alone of een geďntegreerd systeem:

Het meest eenvoudige systeem is een slot met bel, parlofoon of videofoon al dan niet gecombineerd met het telefoonsysteem.

Geavanceerdere systemen maken gebruik van magneetkaarten of badges, slide- of proximity kaartlezers met of zonder aanwezigheids- of tijdscontrole.
Bovendien zijn er ook een aantal te respecteren regels voor sleutel- en badgebeheer. Ook op dit vlak kan AME Security u bijstaan met raad en daad.
     Lees meer
paxton-systeem-eng.pdf
(247 kbytes)

paxton-keypads-lezers.pdf
(177 kbytes)


Producten
Toegangsbadges
toegangsbadges bevatten de unieke gegevens die...

Programmer Key


proximitykaartlezer


Paxton toegangscontrole
Waarom toegangscontrole...