Een elektronisch inbraaksignaleringssysteem - ook dikwijls alarmsysteem genoemd - mag nooit los gezien worden van enerzijds de bouwkundige beveiliging (zoals degelijke sloten en inbraakwerend glas) en anderzijds de organisatorische maatregelen (zoals het sluiten van ramen, deuren en het tuinhuisje waar meestal bruikbaar inbreekmateriaal te vinden is).


Veelgebruikte taktieken

Een inbraakdetectiesysteem meldt een inbraak of inbraakpoging nadat de bouwkundige of organistorische maatregelen worden doorbroken.
Gecentraliseerde signalering en alarmering beperkt de tijd die de inbreker nodig heeft om zijn buit te verzamelen; hierdoor wordt de schade tot een minimum herleid.
Indien de interventie snel genoeg gebeurt, wordt de schade nog meer beperkt en bestaat de kans dat de inbreker betrapt en ingerekend wordt.
Vandaar dat naast de melding via lokale sirenes, de centrale die wij u voorstellen standaard uitgerust is met een digitale telefoonkiezer. Zo kunnen derden (familie, kenissen, politie en rijkswacht of privť-interventieploeg) via een 24 uur bemande alarmmeldcentrale onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van de inbraak en zal de interventietijd tot een minimum worden herleid.


Ook uw onderneming beveiligt zich best optimaal
tegen inbraak en diefstal


Een belangrijke parameter bij de keuze van uw beveiligingssysteem is de verhandelbaarheid van uw goederen. Producten of voorwerpen die gemakkelijk doorverkocht kunnen worden lopen immers meer risico te worden gestolen en vereisen dus ook een betere beveiliging. Uiteraard moet bij het concipiŽren van de installatie ook rekening worden gehouden met diefstal en/of fraude door eigen personeel! Bovendien lopen uw medewerkers die met geld omgaan, loket- en kassabedienden enz. ook het risico geconfronteerd te worden met hold-up en kidnapping. In (semi-)industriŽle omgevingen is een degelijke materialenkennis tenslotte een must voor de goede werking van uw beveiligingssysteem. Een degelijke materialenkennis tenslotte is een must voor de goede werking van uw beveiligingssysteem. Kortom: u hebt er alle belang bij in zee te gaan met ervaren deskundigen in deze uiterst gespecialiseerde materie. AME Security is uw partner hiervoor.
     Lees meer
nx8plus.pdf
(196 kbytes)

easyseriesintru_brochure_professional_nlnl_f3335883787.pdf
(602 kbytes)

sintony_60_nl.pdf
(390 kbytes)


Producten
Detectoren
Ga ook naar onze nieuwe generatie detectoren ...

Klavieren
De meeste alarmsystemen worden in of...

Sirenes
Zie ook: HP602LG:Zelfbeveiligde inox...

Centrale


Mistgenerator
De enige doeltreffende oplossing om een overval...