The Next Generation

Covi Technologies uit Texas, US marktleider in een nieuwe standaard voor de camerabewaking “High Definition (HD)” en Gardiner Group Europe hebben een partnerschip afgesloten.

Covi EVQ-1000
De Covi Technologies EVQ-1000 camera geeft een revolutionaire beeldkwaliteit door gebruik te maken van een progressieve scan op een ½” CMOS High Definition sensor met een geavanceerde digitale beeldprocessing.

High Definition (HD), geeft meer details
Een effectieve camerabewaking geeft ons voldoende details, zodat er een positieve identificatie kan plaats vinden van een persoon of een object.
De meeste traditionele camera’s geven minder dan 1/3 detail dan de 1280 x 720 HD sensor.
NTSC/PAL 4x3 CCD Sensor CoVi HD 16x9 CMOS Sensor
702x480 pixels 1280x720 square pixels
(of 640x480 pixels) 4x grotere pixel density

Door de geavanceerde digitale beeldprocessing en een mechanisch beweegbare IR-filter, geeft de EVQ-1000 ook in minder goede lichtomstandigheden (dag/nacht)een gedetailleerd beeld.

MultiView ™, met een elektronische Pan-Tilt–Zoom (E-PTZ) functie
De MultiView™ geeft een volledig beeld (16:9 ratio) en tot 3 ingezoomde beelden in éénzelfde scherm weer.

De zoomfuncties en settings zijn instelbaar met de Camera Management Utility (Camu), een software voor een standaard Windows PC of een PDA.
Via RS-485 kan men in verschillende protocollen de E-PTZ functie en de presets aansturen. Deze functie is vergelijkbaar met een traditionele dome camera en kan dus door een digitale recorder of een joystick aangestuurd worden.
Dit geeft ons de mogelijkheid een overzicht te geven van bijvoorbeeld een inkomhal met zoonfuncties aan de balies en de inkomdeur.

Dual Output, weergave van het E-PTZ beeld
Naast de uitgang met eventuele 3 zoomfuncties beschikt men over een tweede uitgang waar de elektronische Pan-Tilt-Zoom (E-PTZ) op wordt weergegeven.

Terug naar vorige pagina
       
covi_evq-1000.doc